П’ять фруктів, в яких міститься найменша кількість цукру.
Малина
У цій ягоді майже не міститься фруктоза, зате вона – нескінченне джерело клітковини, вітамінів і антиоксидантів, що відповідають за красу шкіри і скорочення зовнішніх ознак старіння. Додавайте малину в каші або з’їдайте жменю ягід в якості перекусу.
Ківі
Фрукт, який на вітаміни, А і С, вітаміни групи В, клітковину і антиоксиданти. Вміст цукру в ньому практично таке ж низький, як в малині, а купити ківі можна цілий рік.
Грейпфрут
Ідеальний фрукт для всіх, хто піклується про своїх красу і здоров’я. Грейпфрут майже не містить цукру, зате в ньому безліч вітамінів, корисних кислот і антиоксидантів. З’їдайте половину грейпфрута в день, і вже скоро ви побачите приємні зміни в зовнішньому вигляді і самопочутті.
Авокадо
Про користь авокадо можна говорити нескінченно: тут і омега-3 жирні кислоти, і повний набір вітамінів і мінералів, і майже повна відсутність цукру.
Кавун
Кавун – відмінне джерело заліза, калію і вітамінів А, В і С і в ньому – небагато цукру!
Джерело : http://nashamama.com/







Оставить комментарий