Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Часник – секрет здоров’я та довголіття.

Часник – секрет здоров’я та довголіття.
16 Чер 2020 09:50

Користь часнику для здоров’я:

Покращує здоров’я серця. Крім благотворного впливу на рівень холестерину і кров’яний тиск, пряний овоч також допомагає розслабити жорсткі кровоносні судини, запобігти утворенню тромбів.

Зменшує тривалість простудних захворювань. Традиційні китайські і аюрведичні ліки рекомендують використовувати часник, щоб допомогти диханню, очистити носової тракт від бактерій і вірусів. Експерти вважають, що очищає ефект пов’язаний з імуностимулюючі властивості часнику.

Підтримує хороший стан кісток. Дослідження показали, що часник може бути корисним жінкам в період менопаузи – він збільшує їм рівень статевого гормону естрогену. Останній є важливим компонентом здоров’я кісток, хребта, оскільки стимулює вироблення кісткових клітин. Його вживання може знизити ризик розвитку остеопорозу, артриту.

Підсилює функції мозку. Нестабільні молекули вільних радикалів здатні викликати запалення в мозку, що прискорює вікове зниження когнітивних функцій. Часник містить потужний антиоксидант S-аллілцістеін, що пригнічує запалення і бореться з когнітивним погіршенням, хворобами головного мозку.

Покращує здоров’я шкіри. В цьому плані приносить велику користь – його сильні антиоксидантні, антибактеріальні протигрибкові властивості пов’язані зі знищенням патогенних мікроорганізмів, що викликають прищі, шкірні інфекції.

Джерело : http://zdorovia.com.ua/

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250