Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОДОРОЖ ТВОЄЇ МРІЇ…

ПОДОРОЖ ТВОЄЇ МРІЇ…
17 Тра 2020 07:45

Ми продовжуємо нашу нову рубрику публікацій під назвою  «Подорож твоєї мрії» . Сьогодні ми вам розповімо про Грецію…

Греція!! Її ландшафт — це чергування скелястих гір, густонаселених долин, численних островів, проток і бухт. Відпочинок в Греції — це мальовничі скелі, рівнини, пляжі, екзотичні гроти, які надають величезні можливості для повного фізичного, душевного відпочинку, як на морі, так і в горах. Саме завдяки такій морфології землі тут розвинені всі види туризму, починаючи від пляжного, морського, лікувального (включаючи іпотерапію), спортивного та соціального до агро-та екотуризму (Національні парки, заповідники та водно-болотні угіддя), а також альтернативного, гірського, зимового і т. д., в результаті чого країна може приймати відвідувачів цілий рік.Іноземці вибирають відпочинок в Греції за її неповторної природної краси, сприятливого клімату, незліченної безлічі історичних пам’яток, археологічних об’єктів і, в цілому, численних пам’яток, а також, завдяки доступності, в плані цін і транспортного сполучення: сюди легко дістатися по суші, повітрю або морю.

Відпочинок в Греції — це і сучасні готелі зі всією гамою послуг, апартаменти, численні магазини, прекрасне харчування і по-справжньому запальне грецькі веселощі — до глибокої ночі, а, вірніше, до самого ранку, що, безсумнівно, надовго залишається в пам’яті — так, що знову хочеться випробувати це все наяву.

Ще одна перевага відпочинку в Греції полягає в тому, що буквально кожен куточок країни являє собою справжній інтерес для зарубіжних туристів в силу багатої історичної спадщини, природних особливостей і звичаїв, поєднуючи в собі всі переваги сучасної цивілізації з традиційністю, — будь то місто або навіть найвіддаленіша село материкової або острівної частини

Щоб пізнати життя у всій її первозданної неквапливості, потрібно всього лише на всього відвідати Грецію. Країна багатовікових пам’ятників, безтурботних прогулянок і революцій за чашкою кави.

Грецію неможливо відтворити більше ніде на світі, тому що основа її унікальності-дивовижні жителі цієї країни. Греція в прямому сенсі слова легендарна. Тут будь-який камінь пов’язаний з давньогрецькими богами, а кожна квітка в минулому був коханою одного з них. Греція — це сонячні осколки красивих легенд і філософських переказів, розкидані двома тисячами островів по Середземному морю.Це одна з тих країн, які володіють своєю неповторною атмосферою.

Не виразною архітектурою, унікальними пейзажами або славною історією (хоча і цього тут предостатньо), а особливою аурою, відчувши яку відразу розумієш: так, ти в Греції. Атмосферність ця багато в чому грунтується на неквапливому ритмі життя греків. Вони вміють насолоджуватися поточним моментом і споглядати. Вони нікуди не поспішають, тому що немає нічого важливішого відчуття комфорту тут і зараз.

Пляжний сезон в Греції раніше все починається на Криті – в травні і там же пізніше закінчується – в жовтні. Чим північніше розташований курорт, тим більше звужуються ці рамки. Відповідно, за хорошим відпочинком на морі в Грецію потрібно їхати влітку.

А ось для активної екскурсіонкі ця пора не дуже підходить. Тут багато руїн, за якими доведеться бродити під жарким сонцем. Тому варто визначитися з метою поїздки. Якщо це огляд визначних пам’яток « «ідеальні» терміни зсуваються на весну або осінь.

Тип клімату середземноморський. Найхолодніший місяць-січень, вдень може бути навіть + 10, а вночі близько нуля. Найгарячіша пора — липень-серпень, вдень сонечко припікає до 40 градусів.

 Поради мандрівникові-що потрібно дотримуватися і чого не можна робити в Греції:

  1. Жаркий клімат в Греції сильно впливає на розпорядок дня, в денні години багато магазини і ресторани закриваються на сієсту, зайнятися шопінгом в розпал дня не вийде.3
  2. . Самі греки називають свою країну виключно Елладою, слово «Греція» має латинське походження і в грецькій мові не використовується. Греки дуже пишаються своїм походженням і багатою історією країни, гостям також варто ставитися до неї з великою повагою..
  3. Якщо вдень в країні життя завмирає, то вночі, навпаки, можна навіть потрапити в пробку на головних вулицях. У містах величезна кількість нічних клубів, які відкриваються після 11-12 годин ночі.

 

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Подорож твоєї мрії» на нашому порталі.  Слідкуйте за оновленнями.

Радіо Ностальжі

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250