Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Поради для прискорення метаболізму

Поради для прискорення метаболізму
15 Тра 2020 10:08
Прискорений метаболізм допомагає швидше схуднути.
Продукти які необхідно вживати.
Куркума

Куркумін, основний активний інгредієнт куркуми, допомагає організму спалювати жир набагато швидше завдяки своїм протизапальним і антиоксидантним властивостям. Спеція підвищує метаболізм, зменшуючи кількість ЛПНЩ або «поганого» холестерину в крові.

Вівсяна каша

Почніть прискорення метаболізму з миски вівсянки з цільного зерна на сніданок. Складні вуглеводи в вівсянці дадуть організму енергію, необхідну для нормального функціонування. Вівсянка також багата харчовими волокнами, які сприяють травленню і регулюють роботу кишечника. Ці волокна разом зі складними вуглеводами максимізують здатність організму спалювати жир, тим самим сприяючи схудненню і зниження ризику серцево-судинних захворювань, діабету 2 типу та метаболічного синдрому.

Кориця

Вона володіє термогенними властивостями, які стимулюють організм спалювати більше енергії. Кориця містить мало калорій – шість на чайну ложку. Це робить для здорової альтернативи солодких продуктів і напоїв завдяки активному приємному аромату. Киньте паличку кориці в стакан води або чай для поліпшення смаку без додавання цукру.

Зелений чай

Епігаллокатехін галлат (EGCG) є антиоксидантом в листках зеленого чаю. Він допомагає організму витрачати жир набагато швидше. Відомо, що EGCG запобігає пошкодженню клітин, бореться з вільними радикалами, що викликають захворювання, покращує функцію мозку і підвищує швидкість метаболізму.

Було показано, що кофеїн в листках зеленого чаю покращує фізичну працездатність за рахунок використання жирових клітин. Зробивши напій частиною дієти, ви можете максимально використовувати зміст EGCG і кофеїну в раціоні, щоб спалювати більше жиру і калорій щодня.

Джерело : http://zdorovia.com.ua/

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250