Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОДОРОЖ ТВОЄЇ МРІЇ…

ПОДОРОЖ ТВОЄЇ МРІЇ…
12 Тра 2020 11:16

Бажаєте дізнатись особливості та традиції улюбленої країни? Безліч цікавостей, добірка правдивої інформації, все що треба знати мандрівникам. Читайте наші публікації в рубриці  «Подорож твоєї мрії»  та дізнавайтесь більше.

Сьогодні стартує дуже цікава серія публікацій «Подорож твоєї мрії» .

У кожній статті  ми будемо наближати себе до улюбленої країни. Дізнаємось про особливості подорожей, традиції, цікаві факти та інше. Триває сезон відпочинку, яскравого теплого сонечка і відпусток…Тому ми допоможемо вам дізнатись більше про найулюбленіші країни світу.

А розпочати рубрику «Подорож твоєї мрії» має повне право Україна. Безліч неперевершених місць відпочинку, як влітку так і в будь яку пору року. Відомі курорти наша країна має не лише для своїх жителів, але і привертає увагу іноземців. В Україні спокійно можна нарахувати топ-10 відомих місць для відпочинку, середи яких Бердянськ, Залізний Порт, Кирилівка, Одеса та інші. Саме в Одесі за даними досліджень відпочиває найбільша частина іноземців.  В Одесі є безліч різноманітних прекрасних пляжів, тому кожен знайде для себе місце під сонцем. Протяжність міських пляжів становить близько 25 км. В Одесі добре розвинене санаторно-курортне лікування та відпочинок. Також будь-який турист без особливих зусиль знайде собі житло на свій смак: від комфортабельного готелю до звичайного намету, який можна легко купити в прибережному магазинчику. Якщо ж ви бажаєте відпочити з користю для здоров’я, неодмінно вибирайте один з одеських санаторіїв, на території яких розташовуються котеджі. У таких котеджах дуже зручно відпочивати всією сім’єю.

Сьогоднішня стаття присвячена одному з найвідоміших курортів України, це Одеса. Це місто кожного сезону у свої обійми приймає тисячі осіб. Особливості відпочинку перерахувати складно. Якщо привернути увагу екскурсіям, то щоб ознайомитися з усіма пам’ятками Одеси, доведеться витратити далеко не один день і пройти далеко не один екскурсійний маршрут, бо в Одесі дійсно є на що подивитися. Уваги туристів заслуговують дивовижні монастирі і храми, історичні та архітектурні пам’ятники, музеї та арт-галереї, палаци, університет і Театр опери та балету. Одесити — веселий і привітний народ, тому в цьому місті ви завжди будете почувати себе бажаним гостем. Хто б міг подумати, що Одеса дасть фору багатьом популярним курортам Європи? Не випадково це місто стало улюбленим місцем відпочинку навіть найпримхливіших і виборчих. Ну, а молодь вже давно облюбувала Одесу, тут знаходить все, що потрібно для пам’ятних літніх канікул.

На цьому ми завершуємо нашу статтю і бажаємо кожному гарних емоцій та спокою на душі !

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Подорож твоєї мрії» .Слідкуйте за оновленнями.

Редакція сайту.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250