Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОДОРОЖ ТВОЄЇ МРІЇ…

ПОДОРОЖ ТВОЄЇ МРІЇ…
14 Сер 2019 09:30

Ми продовжуємо нашу рубрику публікацій під назвою «Подорож твоєї мрії».

Сьогодні ми Вам розповімо про Іспанію.

У пору відпусток і подорожей експерти туристичних маршрутів роблять свої прогнози і дають поради оточуючим, яка країна, і який відпочинок є найпривабливішим за насиченістю і за ціновими критеріями, тож у топ-10 одну із перших сходинок, займає сонячна Іспанія.

Іспанія — країна різноманітна і багатогранна, навіть офіційно вона розділена на автономні регіони. Каталонія, яка вже багато років не втрачає надії відокремитися від країни, знаменита своєю столицею Барселоною з її міськими пляжами і архітектурою.

Іспанія вже давно входить до числа країн Шенгенської угоди. А значить, послідовність дій для отримання візи там відпрацьована до автоматизму.

В Іспанії немає єдиних державних правил класифікації готелів країни: кожен регіон вирішує це питання на місцевому рівні. Готелі на іспанських курортах переважно міського типу, не мають власних пляжів і знаходяться в невеликих містечках з безліччю магазинчиків, барів, ресторанів і дискотек.

Пляжі — багатство Іспанії. Ця країна може похвалитися безліччю пляжів всіх видів — піщаних, галькових, скелястих, і навіть з чорного вулканічного піску. Курортні пляжні зони є як на материковій, так і в острівній частинах Іспанії. В країні всі пляжі муніципальні і безкоштовні — доступ на них не обмежений.

Якщо ви мрієте потрапити в столицю вечірок і кращих клубів, то вам треба летіти на Ібіцу – головну клубну столицю світу.

На острові проходять найзнаменитіші дискотеки. Веселощі і музика не змовкають ні вдень ні вночі: імениті ді-джеї, розкута молодь і вечірки цілий день безперервно. Крім гучних вечірок острів знаменитий хорошими пляжами, мальовничими ландшафтами, ласкавим сонцем і оливковими гаями. А місто Ібіца до того ж внесено до Списку світової спадщини ЮНЕСКО.

Якщо ж планується відпочинок з родиною, або просто бажаєте наслодитись океаном і природою, то поблизу кордону з Францією знаходиться один з наймальовничіших курортів ІспаніїКоста-Брава. “Берег сміливих” – так називають місцеві цей чудовий курорт в оточенні затишних бухт і заток. Природа щедро нагородила Коста-Брава: шикарні білосніжні пляжі, м’які, блакитного кольору хвилі і неприступні скелі з сосновими деревами. В якості підтвердження курорту з кращими пляжами Коста-Брава щорічно отримує Блакитний прапор на знак відмінної якості. На курорті знаходиться велика кількість парків розваг і атракціонів, тому сім’ям з дітьми нудьгувати не доведеться.

На вулицях цієї країни можна безпечно гуляти як вдень, так і вночі. Іспанці ведуть активний вечірній і нічний спосіб життя, тому на вулицях майже завжди багатолюдно. Всі пляжі є безкоштовними. Колоритна і сонячна Іспанія допоможе кожному відпочити, насолодитися теплим океаном і відчути себе як у себе вдома. І це підтверджують експерти, які вважають Іспанію одну з найбільш відкритих країн світу для іноземців.

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Подорож твоєї мрії» на нашому порталі. Слідкуйте за оновленнями.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250