Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент присвоїв почесне звання «Заслужений вчитель України» вчительці української мови та літератури з Авдіївки Марії Марченко

Президент присвоїв почесне звання «Заслужений вчитель України» вчительці української мови та літератури з Авдіївки Марії Марченко
6 Тра 2019 14:45 | Новини України

Президент України Петро Порошенко присвоїв почесне звання «Заслужений вчитель України» вчительці української мови та літератури загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Авдіївки Марії Марченко. Глава держави вручив відзнаку Марії Марченко під час відвідання школи, де вона працює, в ході робочої поїздки до Донецької області.

Петро Порошенко зайшов на урок української мови, який проводила пані Марія і запитав у учнів чи згодні вони із тим, що їхня вчителька Марія Григорівна удостоєна звання «Заслужений вчитель України». Діти відповіли Президенту «так».

Почесне о звання «Заслужений вчитель України» Глава держави присвоїв Марії Марченко за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, навчання і виховання учнівської молоді, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм.

«Спасибі вам за те, що стільки років Ви віддали за те, щоб українська мова тут запанувала – на сході, східному кордоні нашої держави у Донецькій області», – сказав Петро Порошенко.

Він особливо відзначив освітню реформу та всі зміни, які відбулись у галузі за останні п’ять років. Зокрема, Президент нагадав про ухвалення закон про освіту, реалізацію програми  «Нова українська школа», а також прийнятий закон про функціонування та захист державної мови.

Оставить комментарий

avatar
250